Станбен објект во Охрид

Станбен објект

Објектот се наогја во центарот на гратод, има сопствен паркинг, и деловни простори.

Детали

4 спрата, 18 апартмани

Булевар Македонски просветители 22, Охрид

+389 70 212 912

Информации за проектот

Објектот се наогја во центарот на гратод, има сопствен паркинг, и деловни простори.

Локација: Охрид

Завршување: Април 16, 2020

Тип на проект: Станбен објект

Надворешен дизајн

Внатрешен дизајн

Управување со градежништвото