Нашата стратегија

Нашата работа

Ние создаваме места со значење.
Има многу повеќе во архитектурата од само изглед. Секое место има приказна, и преку дизајнот, ние помагаме истата да се раскаже.
Нашата работа оживува соседства, гради заедници, го енергизира граѓанството и ја почитува и штити нашата планета.
Ние дизајнираме со цел.
Непрекинливите идеи ги разгоруваат нашите страсти и нè задржуваат фокусирани на она што е важно. Овие основни вредности се градежни блокови кои не одразуваат нас и нашите визии.
Тие ни даваат цел. Ве покануваме да дознаете повеќе за нив, како и за нашето наследство – нашата работа.

НАДВОРЕШНИ И ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

Фабрика

СТРУГА

НАДВОРЕШНИ И ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

Станбени

ОХРИД