За нас

Обликување на иднината

Ако една слика е илјада зборови, тогаш просторот може да инспирира милион приказни.
За нас, овие приказни се вечен извор на инспирација и мотивација.
Ги бараме на секое место каде што работиме. Ја пуштиме нашата љубопитност да се шета слободно околу пејзажот.
Ние истражуваме во неговото минато и го испитуваме неговиот карактер, сè додека не ни каже сè што може: легенди, чуда и занаети.
И со овие елементи во наши раце, моделираме нова приказна.

Кои сме ние

Bograd Architecture & Design

Ние експериментираме и истражуваме. Потоа уредуваме и брусиме.
Како што тоа го правиме, суштината на локацијата е вткаена во сензациите на нашиот простор.
Ги собираме за да формираме нешто движечко, незаборавно и магично.
Нашите места се таму каде што луѓето одат да споделуваат посебни моменти со најблиските.
Нашата цел е едноставна: овие моменти да ги направиме богати со незаборавни чувства; да креираме поставки за приказни што се држат близу до срцето, и што се раскажуваат повторно и повторно.

Комерцијални проекти

Јавни места

Станбени домови

Услуги

Планирање на проекти

Станбени

Внатрешен дизајн

Надворешен дизајн

Проценка на имотот

Kомерцијализација